Een nieuwe badkamer of keuken? Badkamermontage en keukenmontage bij Henk van Gils

Wie besluit om een nieuwe badkamer of nieuwe keuken te bestellen of een besluit een keuken, badkamer en/of toilet opnieuw in te richten of een nieuwe voorziening te bouwen, weet doorgaans niet welke mogelijkheden er zijn en merkt dat het best wel lastig is om een dergelijk iets praktisch en mooi in te richten. Klusbedrijf Henk van Gils helpt u daarbij! Jarenlange ervaring in badkamermontage en keukenmontage en dus de beste adviezen voor u.

Een nieuwe badkamer of keuken, hoe werkt dat bij Henk van Gils?

Afspraak bij een showroom naar wens
In overleg met u maken we een afspraak bij een showroom. Hier kunt u op uw gemak de allernieuwste producten en designs bekijken op het gebied van keukens, sanitair en tegels in allerlei stijlen en prijsgroepen.

Prijsopgave en offerte voor totale project, geen verrassingen
Indien u in samenwerking met één van de medewerkers van de showroom een keuze heeft gemaakt wordt er een prijsopgave opgesteld van de door u uitgezochte keuken, sanitair en tegels.  Samen met deze prijsopgave krijgt u van ons een offerte voor het totale project, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Transparantie vinden wij erg belangrijk!

Akkoord? Wij gaan aan de slag!
Na het akkoord gaat Klussenbedrijf Henk van Gils graag voor u aan de slag! Wij verzorgen graag de complete installatie van uw keuken, badkamer en/of toilet. Daar wij een allround klussenbedrijf zijn kan Henk van Gils naast de badkamer- en keukenmontage ook uw complete verbouwing/nieuwbouw verzorgen.

Een impressie van onze badkamermontage en keukenmontage

Klik hier voor een selectie van badkamer en keukenmontage projecten die recent zijn uitgevoerd.

Maak een vrijblijvende afspraak en kom erachter wat voor u kunnen betekenen.

U kunt geheel vrijblijvend informatie aanvragen of een afspraak maken met klussenbedrijf Henk van Gils.